vineri, 20 aprilie 2012

Haine care te fac sa te simti sexy, dar te imbolnavesc -

Cu toate ne dorim sa aratam cat mai bine si cat mai sexy, in primul rand pentru a ne simtit bine cu noi insene si apoi pentru a „delecta” privirile barbatilor pe care ii iubim. Totusi, in incercarea de a fi cat mai sexy si mai atragatoare, uneori riscam sa ne pierdem bunul cel mai de pret – sanatatea. 
Se stie deja ca hainele prea stranse pe corp ne fac rau. De ce? Care sunt? Ei bine, exista numeroase boli care pot aparea in urma purtarii frecvente a hainelor stramte.

Problemele de circulatie a sangelui si proasta functionarea a aparatului digestiv sunt printre cele mai frecvente probleme create de hainele prea stramte.
  Iata care sunt hainele de care ar trebui sa te feresti:
1. Jeansii mulati, colantii si ciorapii pot provoca iritatii ale pielii daca sunt purtate prea mult timp, dar si infectii de natura ginecologica, din cauza fibrelor sintetice.
2. Lenjeria tanga. Sunt sexy, insa acest tip de chilot favorizeaza aparitia infectiilor ginecologice, a iritatiilor. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai purtam astfel de chiloti niciodata, inseamna numai ca trebuie sa alternam purtarea lor cu utilizarea unei lenjerii cu croiala clasica, eventual din bumbac.
3. Burtierele. Sunt foarte utile cand vrem sa aratam impecabil, deoarece remodeleaza silueta, insa trebuie evitata utilizarea lor zilnica, deoarece afecteaza functionarea normala a aparatului digestiv.
4. Sutienul. Sutienul prea stramt poate duce chiar la aparitia cancerului mamar, asa ca fii intotdeauna atenta sa alegi masura potrivita.
5. Tocurile inalte. Sunt foarte putine femei care pot merge pe tocuri o zi intreaga si sa spuna ca se simt excelent. Majoritatea femeilor sufera destul de mult de pe urma tocurilor inalte. Desi sunt sexy, ele pot afecta serios sanatatea coloanei si articulatiilor.
6. Sandalele cu talpa joasa... prea joasa. Sandalele cu talpa plata subtire sunt foarte comode mai ales pe timp de vara insa, desi poate nu crezi, acest timp de incaltaminte a facut bogati multi medici. Daca talpa nu este moale si comoda, ci rigida si prea subtire, acest tip de sandale iti poate distruge iremediabil articulatiile picioarelor.
7. Gentile mari. Desi sunt atragatoare si foarte incapatoare, ne fac rau. Cu cat este mai mare o geanta cu atat avem tendinta de a baga mai multe lucruri in ea si astfel devine mai grea, ceea ce e rau pentru coloana vertebrala si pentru articulatiile de la umeri.
8. Bijuteriile fantezie. Desi sunt foarte frumoase, din cauza lor iti pot aparea iritatii dificil de tratat. La nivel mondial, una din zecce femei este alergica la nichel, principalul metal din care sunt confectionate aceste accesorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu