sâmbătă, 28 aprilie 2012

Antonia, corp demn de Charlie's Angels! Cantareata isi arata corpul perfect in costum de baie

"Sunt mii de femei mult mai frumoase ca mine", este reactia Antoniei la complimentele legate de aspectul sau fizic. Considerata cea mai sexy vedeta din Romania, Antonia sustine ca este doar...draguta. Tie cum ti se pare?
Antonia, corp demn de Charlie s Angels! Cantareata isi arata corpul perfect in costum de baie
Antonia isi delecteaza cei peste 300.000 de fani de pe Facebook cu imagini din viata sa personala: din vacante, din culise inainte de concerte, de acasa cu fetita.
Beyonce, abdomen super plat la 3 luni dupa nastere! Chiar crezi ca a fost insarcinata cu adevarat?
Cantareata are si o colectie mica de fotografii in costum de baie, din vacantele pe care le-a facut in afara tarii. In cateva dintre aceste imagini, Antonia pare parca desprinsa din filmul "Ingerii lui Charlie". Cu placa de surf, Antonia nu este cu nimic mai prejos decat Cameron Diaz si Demi Moore.

"Nu ma simt ca cea mai frumoasa femeie din lume.  Eu da, ma uit in oglinda si vad ca sunt draguta ,dar nu cea mai frumoasa, sunt mii de femei mult mai frumoase ca mine. Ca sa arat asa tin regim si merg regulat la sala", a spus Antonia la Cancan TV.

Antonia recunoaste ca este o pofticioasa. "Imi place sa mananc. Cand plecam in tara cu masina, abia astept sa ne oprim la benzinarie ca sa iau ceva de mancare", a spus Antonia pentru evz.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu