luni, 30 aprilie 2012

Cum tratezi caldura?

Paiii...In primul rand caldura trebuie tratata cu indiferenta:))
Acum am glumit....Va voi da cateva exemple de lucruri care trebuie sa le faceti atunci cand este cald afara.
1-Inghetata=>Înghețata este un desert rece creat din produse lactate, cum ar fi laptele și crema combinate cu asezonare și îndulcitori, precum zahărul. Această mixtură este creată încet la rece pentru a preveni formarea cristalelor de gheață, acest lucru rezultând o îngheșată netedă structurată.
În general, cele mai fine înghețate conțin între 3% și 15% aer.[formulare evazivă] Deoarece majoritatea înghețatelor sunt vândute după volum, este economic avantajos pentru producători să reducă densitatea produsului pentru a putea reduce prețurile. Înghețata poate fi de asemenea ambalată și vândută după greutate. Folosirea stabilizatoarelor mai degrabă decât crema și introducerea areului pentru a diminua grăsimea și conținutul conținutul vigoros al înghețatelor mai ieftine, făcându-le pe acestea mai atrăgătoare pentru cei care țin dietă.
Deserturi similare reci au fost dezvoltate pentru oameni cu nevoi speciale dietetice, ca pentru cei cu alergie de lapte, intoleranța lactatelor și pentru vegetarieni, sau pentru oameni cu restricții în religie precum iudeii (iudeii au o dietă regulată strictă în legătură cu produsele lactate, acest lucru duce la înghețata vegetariană fiind acceptabilă, după aprobarea unui rabin), deseori numită înghețată vegetariană sau înghețată fără produse lactate pe pachetul produsului, substituind ingrediente nelactate (lapte de nucă de cocos, lapte de orez, lapte de soia, iaurt de soia, cremă de ovăz, cremă de soia) în locul produselor lactate și cremei.
nghețata poate fi într-o mare varietate de feluri. de obicei aditivi cum ar fi fulgi de ciocolată, sau chipsuri, ornamente cum ar fi ciocolata sau camareaua, nucile, fructele, și dulciurile. Unele din cele mai folosite feluri de înghețată sunt vanilia ciocolata, căpșuni și vafele (în combinație cu cele trei feluri).
Există și alte sortimente de înghețată, cum ar fi: șuncă, pește, pâine neagră, apă de trandafiri, ficat de gâscă, caviar, caracatiță, cartofi, cărbuni, morcovi, porumb etc. care sunt consumate de un număr redus de oameni și sunt categorisite drept "ciudate".
2-Hidratarea=>In timpul verii organismul are nevoie de mai multa apa,pentru ca pielea sa nu se deshidrateze(sa bu se usuce)
Sezonul vacantelor exotice si al zilelor de stat la soare a inceput, iar noi nu stim ce sa mai facem si mai ales cum sa mai facem sa aratam din ce in ce mai bine.
Nu e suficient sa ne punem cele mai noi si cele mai frumoase haine pe noi sau sa folosim cele mai bune produse de make-up. Schimbarea si starea de bine trebuie sa vina in primul rand din interior. Cum poti face asta? In primul rand, trebuie sa pui speranta si incredere ca vei reusi ce ti-ai propus. In al doilea rand, este timpul

sa treci la dieta de vara, despre care vorbeam zilele trecute.
Pentru a avea o piele hidratata, care sa straluceasca pe timpul verii, este important sa mentinem echilibrul perfect intre dieta si produsele de ingrijire pe care le folosim.

Micul dejun, sau “curatarea” cum imi place mie sa-l numesc, reprezinta cea mai importanta masa a zilei, dar si cel mai important pas in ritualul zilnic de ingrijire.
Dimineata este recomandat sa mancam ceva usor, care sa ne asigure suportul de energie si vitalitate cu care ne incepem ziua. La fel putem spune si despre produsul de ingrijire pe care il folosim. Cu cat textura sa este mai usoara si delicata, cu atat mai bine va arata tenul nostru pe parcursul zilei. Dimineata ne curatam atat stomacul, cat si tenul. Mananca legume proaspete, lactate si fructe uscate, in timp ce tenul tau este curatat folosind cele mai bune produse de ingriire, esentiale pentru un look de invidiat.

Pranzul sau “hidratarea” reprezinta cel de-al doilea pas al unui organism si al unui ten sanatos. Ceea ce mancam la pranz reprezinta acea masa care mentine nivelul de energie si vitalitate pe care l-am dobandit de dimineata, odata cu micul dejun. Mancand la pranz o supa de legume sau o friptura de pui fara grasimi intretinem organismul si il facem sa functioneze corect. Pielea este prima care simte acest lucru, insa si ea are nevoie de intretinere, la randul ei. Folosind o crema de zi, esentiala si hidratanta o vom face sa arate bine si sa straluceasca de vitalitate.

Cina, dar nu cea din urma reprezinta “tonifierea”. Nu stricam regula de zi si incercam sa mancam ceva usor seara, nu inainte de ora 6. O salata de fructe sau o salata orientala, fara prea mult ulei si oua reprezinta cina ideala. Inainte de a merge la culcare, ne demachiem si folosim o solutie tonica, pentru a curata si elimina orice urma de machiaj sau impuritati care se depune pe parcursul zilei.
Pentru a te bucura de un ten hidratat si minunat, imbina usor si placut alimentatia cu produsele de ingrijire si te asiguram ca nu vor exista probleme.
4-Dusul-In zilele calde de vara este bine sa faci un dus sau o baie cu apa fierbinte(este mult mai bine decat sa mergi la strand) .Dusul/baia poate fi placuta atunci cand folosesti geluri de dus revigorante sau uleiuri speciale.Este si o metoda foarte buna de relaxare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu